Teklif Al
Paketler
Whatsapp

Landing Page Nedir ve Neden Gereklidir?

Landing page de tıpkı bir web sitesi gibi artık dijital için neredeyse olmazsa olmazdır. Peki nedir landing page? Web siteleri, birden fazla ürün, hizmet ve teklifle ziyaretçilerinizin dikkatini dağıtır. Buna karşılık, açılış sayfaları, hedef kitlenizin belirli bir kampanyaya odaklanmasını sağlar. Sonuç alan hızlı taktiklerden bahsediyorsak, açılış sayfaları budur. Bir landing page in yapılış aşamasında ilk olarak markanıza, hizmetinize veya ürününüze özel sade anlaşılır ve kullanıcı deneyimi yüksek bir tasarım yapılmalıdır. Böylelikle landing page tamamlandıktan sonra sayfanıza gelen ziyaretçiler anlatmak istediğinizi kolaylıkla anlayabileceklerdir. Ardından içeriklerinlerinde benzer şekilde olmasına özen gösterilmelidir. 

 

Bir landing page'e sahipseniz bunun sizin web sitenizin trafiğini de arttıracağını unutmayın. Site ziyaretleriniz landing page ile birlikte beslenerek çoğalacaktır. Bir diğer yandan hızlı ve nokta atışı bir ürün pazarlamak isterseniz. Yine landing page sizin için oldukça mantıklı bir seçenek olacaktır. Hedef kitlenizin odağını dağıtmadan doğru bir reklam modeli ile ürününüzü en doğru şekilde tanıtarak; ister sipariş, isterseniz form toplayarak etkileyici sonuçlar yakalayabilirsiniz. 

 

Bir landing page'e sahip olmak; markanızı, ürün veya hizmetlerinizi rakiplerinizden açık ara farkla öne taşıyacaktır. Beraberinde ise markanızı dijital ortamda daha kurumsal ve güven verici bir noktaya da yerleştirecektir.

Mutlu Müşterilerimiz

BAŞARILI REFERANSLARIMIZ

Mutlu Müşteriler
Pilot Garage
Dressra Style
Tesbihane
Vivense
Memorial
Tudors
AC Klinik
Este Çapa
Özel Çapa Hastanesi
Quartus
Hobbymix
WHM Clinic
Kiki Riki
İsveç Klinik
EMPHAİR
Kr Akademi
Tech Turk
Evle
My Tortenland
Kariyer Meslek
Dr Güder
M7k
Estesie
Estego
Turkish Airlines
Ziraat Bankası
Mono Tıp Merkezi
Luis Bien